Trish Communications

Patricia Cools (ook bekend als Trish) is van kleins af aan gebeten door het communicatievirus. Als peuter kon ze sneller babbelen dan lopen.  Als 12-jarige maakte ze de start mee van VTM en ze wist meteen wat ze wou doen: communicatiewetenschappen studeren en reclame maken.  En zo geschiedde.
Na haar studies werkte ze op de marketing en communicatie afdeling van diverse grote bedrijven zoals Kinepolis en Fidea Verzekeringen.  Na 10 jaar professionele ervaring besliste ze het onderwijs in te stappen en haar kennis door te geven aan studenten marketing en communicatie. Maar het bleef kriebelen om zelf acties op te zetten. Vandaar de keuze om naast haar lesopdrachten een eigen bedrijfje op te starten.
Doel van dit bedrijfje is operationele marketing en communicatie steun leveren aan iedereen die het nodig heeft.  Bv. zelfstandigen en KMO’s niet meteen het budget hebben om een reclamebureau in te schakelen maar die wel af en toe een kleine mailing willen doen. Of zelfstandigen die graag een facebookpagina opstarten maar eigenlijk geen idee hebben hoe ze mensen moeten lokken naar hun pagina.  Of bedrijven uit de nood helpen die tijdelijk een ervaren marketingmedewerker nodig hebben ter vervanging van een ziek of zwanger personeelslid.
Kortom iedereen die wat hulp kan gebruiken met zijn marketing-communicatiestrategie en de uitvoering ervan kan bij Trish Communications terecht.

Contact:

Trish Cools
Trish.communications@gmail.com
Tel: 0496/43.77.97

Eén reactie to “Trish Communications”

  1. Gisele Vanderreydt augustus 25, 2012 bij 6:25 pm #

    Veel succes meid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: