Hoeveel statusupdates moet/mag je doen per dag?

27 Feb

Wanneer moet je een bericht plaatsen zodat zo veel mogelijk mensen het zien? Hoeveel berichten moet je minstens plaatsen? Kan je ook te veel updates doen?

Dat zijn de meest voorkomende vragen met betrekking tot het beheer van een Facebook pagina. Er is jammer genoeg geen kant en klaar antwoord. Niet alle fans zitten op hetzelfde moment online. Van sommige organisaties wil men veel berichten zien; echter te veel commerciële berichten kan leiden tot een negatieve reactie.  Dus denk na over WAT je post in plaats van het aantal benodigde updates. Bovendien is het beheren van een Facebook pagina geen 9-5 job. Zitten jouw fans niet online op zaterdagmiddag of na 20u?

Toch hulp nodig? Klik hier voor 7 interessante tips.

Advertenties

2 Reacties to “Hoeveel statusupdates moet/mag je doen per dag?”

  1. Benjamin Pryor november 21, 2013 bij 3:43 pm #

    Zeer interessant artikel, bedankt! Ik vroeg me af elke post moet gericht zijn op je doelgroep of dat je ook artikels mag posten die betrekking of heel de cultuur of omgeving waarin de doelgroep plaats neemt?

    • Trish Communications maart 20, 2014 bij 11:27 am #

      De hoofdfocus moet liggen op je doelgroep. Maar je kan uiteraard iets breder gaan. bv. een gelukkig nieuwjaar wensen kan aan iedereen. Belangrijk is gewoon dat je niet altijd maar over jezelf spamt, maar ook dingen post die mogelijks aansluiten bij wat je doet en vooral zeer interessant zijn voor de doelgroep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: