Hoeveel statusupdates moet/mag je doen per dag?

27 Feb

Wanneer moet je een bericht plaatsen zodat zo veel mogelijk mensen het zien? Hoeveel berichten moet je minstens plaatsen? Kan je ook te veel updates doen?

Dat zijn de meest voorkomende vragen met betrekking tot het beheer van een Facebook pagina. Er is jammer genoeg geen kant en klaar antwoord. Niet alle fans zitten op hetzelfde moment online. Van sommige organisaties wil men veel berichten zien; echter te veel commerciële berichten kan leiden tot een negatieve reactie.  Dus denk na over WAT je post in plaats van het aantal benodigde updates. Bovendien is het beheren van een Facebook pagina geen 9-5 job. Zitten jouw fans niet online op zaterdagmiddag of na 20u?

Toch hulp nodig? Klik hier voor 7 interessante tips.

Advertisements

2 Responses to “Hoeveel statusupdates moet/mag je doen per dag?”

  1. Benjamin Pryor November 21, 2013 at 3:43 pm #

    Zeer interessant artikel, bedankt! Ik vroeg me af elke post moet gericht zijn op je doelgroep of dat je ook artikels mag posten die betrekking of heel de cultuur of omgeving waarin de doelgroep plaats neemt?

    • Trish Communications March 20, 2014 at 11:27 am #

      De hoofdfocus moet liggen op je doelgroep. Maar je kan uiteraard iets breder gaan. bv. een gelukkig nieuwjaar wensen kan aan iedereen. Belangrijk is gewoon dat je niet altijd maar over jezelf spamt, maar ook dingen post die mogelijks aansluiten bij wat je doet en vooral zeer interessant zijn voor de doelgroep.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: